Stijger van de week

Gouden Toverlantaarn
Gouden Toverlantaarn
3900.00 HC
234000 Habbo Credits
HP

Last update

Moerasperkje
Moerasperkje
1.20 HC
72 Habbo Credits
HP
buchteke: ¥ Voor werk , loon , games word lid ¥ || .:VIP.WORLD:.:: THNX || .:VIP.WORLD:.:: dank u wel voor de c || tyrontyron: wie opdisce op habbo en nog veel meer stuur me een vv || daantje283: ik op je ogen en je vuur van bensalem, stuur vv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    Toevoegen


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/habboteam/domains/ruilwaarde.nl/public_html/includes/class.navigatie.php on line 30
[Nederland]
NIEUWSFLITS: WK Meubels
Geschreven door:
08-06-2010 om 18:25

De lang verwachtte meubels komen Vrijdag 11 Juni, waarschijnlijk 10.00 uur omdat meestal de meubels worden geupload! Kort maar krachtig nieuwsbericht, ik heb mijn credits al klaar liggen, in mijn vorige nieuwsbericht over het WK kon je zien wat voor meubels er waren. Veel plezier!

Mijn felicitaties gaan nog uit naar Grofer, gefeliciteerd met je promotie en veel succes collega! ;)

Goeie!marc!, jouw nieuwsreporter!
[Ruilwaarde Staff Mededeling]
Stop met Stemmen, verwelkom...
Geschreven door:
08-06-2010 om 15:19

Eindelijk is het zover. Nu zullen we weten wie onze nieuwe Assistent beheerder zal worden!
[Ruilwaarde]
Winnaar verloting!
Geschreven door:
08-06-2010 om 14:13

De uiteindelijke winnaar van de verloting!
[Alle hotels]
Laatste Stemdag! Tot 16:25
Geschreven door:
08-06-2010 om 11:34Grofer kennen jullie messchien nog niet goed, hij speelt al meer dan 5 jaar habbo. En is zeer actief in ruilwaarde (Als Ruilwaarde Reporter) Grofer werkt nu meer dan 2 weken bij Ruilwaarde, en messchien is hij toe aan eeen promotie.

Masterquacke, is de hoofd reporter van ruilwaarde. Hij verzorgd de Nieuwsreporters, en werkt al een week bij ruilwaarde. Hij heeft al eerder bij ruilwaarde gewerkt. Dankzij hem zijn alle Nieuwsreporters actief.


De Reden Van Masterquacke waarom hij Assistent Beheerder moet worden:
Ik wil erg graag beheerder worden omdat het me super leuk lijkt om zo'n leuke site te begeleiden en te corrigeren waar nodig is. Aan mijn ervaring hoeft u niet te twijfelen want ik werk nu al 2 jaar voor fansite's - officiŽle en on-officiŽle - . Ik heb in totaal voor 8 fansite's gewerkt en dat heb ik altijd met plezier gedaan.

Zoals u misschien wel weet ben ik met mijn carriŤre begonnen bij Ruilwaarde.nl. Helaas ben ik daar toen ontslagen. In al die tijd verlangde ik nog ontzettend naar om er weer te mogen werken. Ik heb dan ook veel pogingen gedaan om weer te worden aangenomen. Nu ik uiteindelijk weer ben aangenomen ben ik dan ook MEGA - blij ;).

Verder kan ik het vaak erg goed vinden met werknemers en kan ik me altijd goed aan een lastige situatie aanpassen. Ik kan serieus werk leveren met kwaliteit en glans. Maar ik sta ook open voor humor :).

Ik hoop dat ik zo genoeg informatie heb geleverd!

De Reden van Grofer waarom hij Assistent Beheerder moet worden
Zoals we allemaal weten is Ruilwaarde een tijd minder actief geweest en nu al probeer ik er alles aan te doen om Ruilwaarde actief te maken. Met een taak als assistent beheerder zou ik nog meer kunnen proberen om Ruilwaarde actief te maken en aantrekkelijk voor de bezoekers. Bijvoorbeeld grote competitie's organiseren en andere leuke evenementen organiseren. Het zou me een leuke taak lijken die ik met veel plezier zou doen. Ook zou het een hele eer zijn om deze benaming toe gewezen te krijgen. Ik hoop het!


Wie moet er nu volgens jouw winnen?
Ga niet op iemand stemmen omdat jullie vriendne zijn, maar stem om de uitleg van Masterquacke of Grofer.

Over 2 dagen, zal de definitiefe uitslag worden genomen! En kunnen wij onze Assistent Beheerder welkom gaan heten

@-Shadowkje-@
Stemmen kan tot 8 Juni tot 16:25
[Ruilwaarde]
Interview StopLoverboys
Geschreven door:
08-06-2010 om 09:39


Sinds kort is StopLoverboys gearriveerd in ons hotel! Maar niet zomaar...
[Nederland]
V52!
Geschreven door:
08-06-2010 om 09:27

Ook wij hebben Versie 52!
[Ruilwaarde]
Wekelijkse verloting!
Geschreven door:
07-06-2010 om 17:23


Tijd voor een verloting!
[Nederland]
Tim Akkerman komt naar habbo nl
Geschreven door:
07-06-2010 om 17:21

Ontmoet Tim Akkerman 10 juni in de Because I'm a Girl Room!
Speciaal voor: Because I'm a Girl komt Tim Akkerman (ex-band lid van Di-rect) naar Habbo Hotel. Op donderdag 10 juni gaat het gebeuren! De Because I'm a Girl Room komt nog ťťn dagje terug voor Tim en jij bent natuurlijk uitgenodigd. Heb jij altijd al die ene vraag aan Tim willen stellen? Dat kan dan 10 juni van 15:30 tot 16:15.
[Singapore]
Singapore=Amerika
Geschreven door:
07-06-2010 om 17:09

Na dagen lang onderhoud...
[Frankrijk]
Zennnnn..!
Geschreven door:
07-06-2010 om 16:12


Hammmm, kaaaasss...